Om denne blog

Peter From Jacobsen Peter From Jacobsen
fagmedarbejder, trykte medier
UPDATE Center

e-mail: pf|at|update.dk
tlf.: 89 440 554
tlf.: 2323 5834

Jeg skriver om mit arbejds- og interesseområde: Journalistik og medier.

Som fagmedarbejder på UPDATE, Center for Journalistisk kompetenceudvikling ytrer jeg mig i forvejen i artikler og kommentarer på update.dk, som “ekspertkilde” i aviser, magasiner og fagblade og som oplægsholder på diverse seminarer og konferencer. Kunne det så ikke være nok?

Jeg har  savnet et sted at kommentere og diskutere journalistikkens og mediernes udvikling fra et mere personligt udgangspunkt. Det prøver jeg at skabe her.

Mit udgangspunkt er, at journalistikken på mange måder er stivnet i sin form. Det står i skærende kontrast til, at udviklingen i teknologier og i samfundet som sådan åbner for helt nye journalistiske muligheder. Og ikke mindst at mediernes grundlæggende forretningsmodel er nødlidende, hvilket betyder at journalistikken i realiteten er i livsfare.

Noget må der gøres. Jeg har nogle tanker og ideer, der bestemt ikke er færdige svar, men snarere strøtanker og overvejelser, som jeg gerne vil dele og diskutere med andre, der også er optaget af journalistikkens fremtid.

Som del af det journalistiske samfund gennem mange år skal jeg ikke prøve at gøre mig selv bedre end andre.  Jeg vil nødig give indtryk af at ligge inde med alle svar. Hvis nogle indlæg giver det indtryk, håber jeg, du vil udfordre mig til god og konstruktiv diskussion.


NB: Tak til australske Lainey Powell for det fine billede til bloggens topbanner.

2 tanker om "Om denne blog"

  1. Pingback: Kenneth Ley Milling» Blogarkiv » Ny blog om ny journalistik

  2. Kære Peter,
    Tak for en interessant blog. Den er inspirerende i mit arbejde med at udvikle medier. Derfor kunne jeg godt tænke mig at følge med mere løbende – og jeg er nok ikke den eneste. Derfor vil jeg lige nævne muligheden for at sætte et nyhedsbrev op :-)
    De bedste hilsner,
    Jens

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>